maanantai 6. kesäkuuta 2011

Helmin talo/ Helmi`s house





"Tässä talossa asuu Helmi-täti. Hän rakastaa erilaisia käsitöitä virkkauksesta lasitöihin. Myös kukkien ja puutarhanhoito on lähellä sydäntä. Kesä on tulossa ja ystäviä on tulossa kylään. Pöytään on katettu suolaista ja makeaa."



Kurkistus Helmi-tädin taloon, keittiöön ja makuuhuoneeseen. Kuvat on otettu nukkekotikerhomme näyttelystä lasin läpi kuvaten. Kiitos HoO:lle ihanien nukkejen lainasta!

"Helmi lives in this house. She loves different hand work from crocheting to stained glass. Flowers and gardening are also close to her heart. The summer is coming and the friends are coming for a visit. There are lots of goodies on the table." Pictures are taken from our miniature exhibition.

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Lapsuusmuistoja/Childhood memories


Keppihevonen



Pieni nalle, luettava lastenkirja ja kortit



Virkattu vauvan lakki


Liitutaulu ja aapinen



Kärpäslätkä ja jäätelöä: vaniljaa ja mansikkaa



Fauni-säästölippaat, levypurkkakuvien keräilykirjat, Trip-tetramehut sekä limsapullojen etikettejä

Nukkekotipiirin toukokuun vaihtoaiheena oli lapsuusmuistot. Tänään kolahti postilaatikkoon nämä ihanuudet. Aivan suloisia! Kiitokset!






Childhood memories -swap in May. I received these lovely miniatures today! So wonderful! I made mushroom-chairs and nursery rhymes. riSa was the host of the swap and got paperdolls, little basket and wire hook from me.

Kysymys/Guestion


Heippa kaikille! Lisäsin tuonne blogini sivuun pienen kyselyn siitä, mitä lukijani tänne blogiini toivovat.

Ihanaa kesäkuun ensimmäistä!
Kuvassa lasten kanssa tehty kukkakakku:)


Hello every one! There is a guestion for you on the right side of my webpage, what would you like to see more here on my blog:)
Happy June 1st! The flowercake in the picture is made with my children.